Altaner i København – som en lille have i byen

Posted by Morten Dahr Hansen on januar 22, 2014
Altaner
København ville ikke være det samme uden altaner, du bør få en, hvis du ikke har. (foto minaltan.dk)

København ville ikke være det samme uden altaner, du bør få en, hvis du ikke har. (foto minaltan.dk)

Dronningen har en. En meget lille, gammel og måske vakkelvoren en, hvor alle danskere holdt vejret, da håndboldherrerne skulle stå derude alle sammen.

Ja altaner findes både hos de kongelige men bestemt også hos almindelige mennesker. Går du en tur i København. Langs Vesterbrogade, en tur på Nørrebrogade og jagtvej og svinger ned af Østerbrogade, ja ligegyldig hvor du kommer hen, er der masser af altaner at finde her i storbyen. Store eller små og ud til mindre eller mere trafikerede veje.

Altaner i København giver dig et udendørs rum i byen

Og man kan sagtens forstå, at det er så populært at have altaner her i storbyen. For hvis man tænker over det, ja så bor man jo midt inde i en masse bebyggelse langt væk fra grønne marker, store skove og skovsøer. Derfor har mange et behov for i København alligevel at skabe sig deres eget udendørs rum. Ja man kunne jo bare gå en tur i fælledparken, ligge og sole sig på assistens kirkegården eller tage picnickurven med i Frederiksbergs have med hele familien.

Og det er også alle sammen dejlige grønne områder her i København. Men alligevel kan man føle, at man mangler noget. Havde man nu en have, er det så dejligt nemt bare lige at gå derud, hvor det hele skal planlægges, når man skal en tur i parken. Derfor bruger mange i stedet for altanen som den lille have i storbyen. Og det kan man faktisk også sagtens gøre.

For at benytte den bedst muligt så plant nogle tomatplanter og krydderurter sammen med en masse fine blomster i nogle kasser, der kan stå på altanen. Gør den hyggelig med en lyskæde og sæt et lille bord og stole derud, så I kan sidde og spise derude om sommeren.

Find altaner i København her

Få mere information og inspiration til altaner:

Altaner, parker eller andre grønne områder

Altaner er ekstra udendørs kvadratmeter til dit hjem

Altaner priser – vælg det gode tilbud

Tags: , , ,

1 Comment to Altaner i København – som en lille have i byen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *