Altaner, parker eller andre grønne områder

Posted by Morten Dahr Hansen on november 19, 2013
Altaner
Har du overvejet at rulle græs ud på altanen? (foto minaltan.dk)

Har du overvejet at rulle græs ud på altanen? (foto minaltan.dk)

Hvis du er en af de mange mennesker i Danmark, der bor i en lejlighed i storbyen, ved du også, hvor meget man kan savne naturen. Savne en gåtur i skoven eller ved vandet. Savne at tilbringe en lun sommerdag i en have, hvor man kan tænde op i grillen. Gå i bare tæer på græsset og sole sig og læse en bog på et tæppe. Det kan føles lidt trist at skulle sidde inde i en lille varm lejlighed i juli måned, mens man misundeligt kan tænke på dem, der har deres egen have eller dem, der er så heldige at bo tæt på vand eller skov. Men i stedet for at surmule, må man tænke lidt kreativt. Hvordan kan du selv skabe et dejligt udendørs miljø, hvor du kan bruge de lyse sommerdage?

Brug altanen, parken eller et af de grønne områder til udendørsliv

Der er heldigvis masser af mulighed. Først og fremmest er der i storbyerne mange grønne områder og parker. Pak en picnickurv og et tæppe og cykel en tur i Fælledparken. Find et træ eller en busk at sætte dig ved og nyd den medbragte mad, læs din bog, lyt til musik og tag skoene af. Det kan minde lidt om din egen have – bare en som du skal dele med resten af København. Men prøv at gøre det så meget til din egen, som du kan.

Find en altan hos https://www.minaltan.dk/

Hvis du er en af de heldige, som har sin egen lille altan, kan det også gøre underværker. Det behøver ikke at være en kæmpe stor altan – mindre kan også gøre det. Gør den lidt hyggelig. Læg eventuelt lidt kunstigt græs i bunden af den og tag et tæppe med derud og nyd solens stråler. Og det gode ved en altan er – ligesom ved en have – at du nemt kan gå inden for og hente et koldt glas vand eller en is, når du har lyst til det.

Mere info om priser på altaner her

Tags: , , ,

1 Comment to Altaner, parker eller andre grønne områder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *