Arbejdsbord – Et knudepunkt for hele familien

Posted by Morten Dahr Hansen on januar 14, 2014
Indretning
Prøv at spise ved jeres arbejdsbord (foto travarer.dk)

Prøv at spise ved jeres arbejdsbord (foto travarer.dk)

Et arbejdsbord giver rum, lys og kant til din bolig. Når man sidder sammen ved et arbejdsbord, er det en helt anden måde at være sammen på. Ved arbejdsborde sidder man nogle gange lidt højere oppe, og det giver også en anden form for dynamik, energi.

At spise ved et arbejdsbord er en fantastisk ide, hvis man sidder lidt færre til middagen og gerne vil bevare noget af det intime ved at spise sammen om dette simple og rustikke bord.

Et rart sted

Mangler du et sted at sidde. Et sted der giver dig energien og ikke tager den. Et arbejdsbord er fantastisk løsning. Idet arbejdsborde kan være så kompakte, vil det kunne passe fint ind i de fleste køkkener som en supplement enten til de eksisterende køkkenflader – Så har I altid plads til lidt flere under madlavningen.

Multifunktionelt

Men arbejdsbordet har også andre funktioner. Som et socialt knudepunkt er arbejdsbordet perfekt. I køkkenet vil det for eksempel betyde, at børnene ville kunne sidde og lave lektier, mens forældrene står og laver mad ved siden af. Det er en perfekt måde at være sammen på, i de får timers frihed man har om dagen. De timer er dyrebare, og de skal værnes om, og derfor er det en perfekt løsning med et arbejdsbord. Et arbejdsbord inviterer til fordybelse, sammenhold og snak. Et projekt som hele familien kan være en del af. Kig nærmere på arbejdsbord hos traevarer.dk

Hygge ved bordet

Men det vil også kunne give køkkenet det ekstra pust af livet og dynamik, som minimalistiske køkkener tit står og mangler. Med et arbejdsbord får I en ny måde at spise middag sammen på: En middag der er præget af nærvær mellem familien og maden – En middag der er mere intim end de andre traditionelle middage spist ved store og lange spiseborde. Et arbejdsbord sætter rammerne, og I er alle velkomne til at gå til bords. Hvad enten det er til arbejde, middag eller familiehygge.

Se andre flotte og funktionelle traevarer her:

Beskrivelse af spisebord – Grublerier omkring spisebord

Giv dit interiør en særlig plads med vitrineskabe

Tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *