Byg af hus giver arbejde til en tømrer

Posted by Morten Dahr Hansen on april 19, 2013
Ikke kategoriseret
Ingen tømrer - intet hus (foto ltm.dk)

Ingen tømrer – intet hus (foto ltm.dk)

Der er behov for mennesker i samfundet, der har mod på at bygge hus i stedet for at købe en eksisterende bolig. Selvfølgelig er boligmarkedet beregnet til, at man kan man finde sig en ny bolig, men det kan ofte være besparende at bygge et hus selv på en ny grund sammen med en tømrer, murer og hvad der ellers skal bruges af håndværkere. Det tilføjer også anderledes boliger til samfundet, hvilket er forfriskende i forhold til massebyggerier fra de store byggefirmaer.

En tømrer er involveret i et byggeprojekt lige fra begyndelsen. Hvis det er et træhus, der skal bygges, så står tømreren for det meste af projektet. Men selv ved murstenshuse skal en tømrer arbejde med at sætte spær op, og eventuelt lave gipsvægge og andre fundamentale løsninger. Det er dog ikke kun ved nybyggeri af huse, at man har brug for tømrere.

Arbejdsgaver til en tømrer i hverdagen

De fleste boligejere ved godt, at der er mange ting ved et hjem, der skal vedligeholdes. Det gælder især huse, men også i det hele taget. Arbejdet som tømrer er nært beslægtet med det at være bygningssnedker, og derfor kan erfarne håndværkere udføre arbejdsopgaver, der blander disse to beslægtede fag sammen.

Bygningssnedker er en håndværker, der kan lave døre, møbler og lignende helt fra bunden. En tømrer kan derimod ofte lave de lidt større løsninger. Det kan være, at man skal have lavet en kvist eller en altan. Hvorfor ikke få en tømrer til at se på sagerne?

Det vil være en god idé at tage kontakt til et håndværkerfirma med erfarne håndværkere og gode priser, så snart et behov opstår. Alle har prøvet at tøve for længe med at få noget gjort, og pludselig er det blevet til en reel skade i stedet for et hængeparti.

Find den bedste lokale tømrer her

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *