Byg hus – så bliver tingene, som du vil have dem fra start

Posted by Morten Dahr Hansen on november 27, 2013
Ikke kategoriseret
Slip for de uendelige små forbedringer af huset. Gør det hele på engang (foto ltm.dk)

Slip for de uendelige små forbedringer af huset. Gør det hele på engang (foto ltm.dk)

Det er en jungle at finde et nyt hus, man både synes er pænt, funktionelt i forhold til ens behov og tilmed til at betale. Og junglen er ikke blevet mindre af, at der er blevet sat rigtig mange huse til salg som følge af finanskrisen. Det giver nemlig et større udvalg og endnu mere at vælge imellem – og det gør nogle gange en beslutning sværere. Samtidig har der i lang tid været noget tøven i forhold til huspriserne, og der er mange, der ikke tør købe for tiden, fordi det ikke er til at gennemskue – og de kloge hele tiden siger noget forskelligt – om, hvorvidt vi vil se huspriserne stige endnu engang, eller om de vil fortsætte med at rasle ned.

Det hele bliver lidt lettere, hvis du beslutter at bygge dit drømmehus selv. Enten bygge selv, rent fysisk – hvor du selv gør arbejdet, eller et hyre et firma til at bygge huset for dig.

Få, hvad du vil have, når du bygger hus

På den måde bliver alt nemlig, som du gerne vil have det. Hvis du og din familie har brug for mere end ét badeværelse og i øvrigt gerne vil have en stor glasfacade ud mod haven, så er det muligt, når I bygger selv. Med andre ord; I får tingene som I vil have dem fra start. Og det skal man ikke undervurdere. Mange ender nemlig med at flytte rundt hele deres liv, fordi de hele tiden ender i et hus, der ikke lige kan det, de gerne vil have det til at kunne.

Økonomisk er det også et langt mere overskueligt projekt. Du lægger de penge på bordet, du har, og får at vide, hvad det er muligt at få for dem. Vær’ dog forberedt på, særligt hvis du bygger med egen arbejdskraft, at tingene har det med at blive dyrere end først antaget. Men så er du og din familie altså også sikret det hjem, I ønsker jer.

Byg hus? Klik her

Tags: , , ,

3 Comments to Byg hus – så bliver tingene, som du vil have dem fra start

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *