Din seng er dit mest personlige møbel

Posted by Morten Dahr Hansen on juni 20, 2013
Senge, Soveværelse
Vælg en seng der passer til dig (foto sengespecialisten.dk)

Vælg en seng der passer til dig (foto sengespecialisten.dk)

Det mest brugte møbel i samtlige danske hjem er uden tvivl sengen, hvor vi alle i gennemsnit tilbringer minimum en tredjedel af sit voksne liv. Hver nat putter vi os under dynen alene eller med vores nærmeste, og følelsen er helt unik og personlig.

Netop fordi du bruger så lang tid i sengen, og at søvnen er noget af det vigtigste for et sundt helbred og et velfungerende liv, bør du aldrig gå på kompromis med dit sengevalg. Med sengevalg menes den samlede pakke:

Madrassen skal være i den hårdhed, som du foretrækker. Som udgangspunkt skal den sørge for, at din ryg er udstrakt og lige, så led ikke belastes unødigt.

Dynen skal være, som du foretrækker den. Find en dyne, der passer til din sengs bredde. Der skal være så meget dyne, at du både har noget at putte med og noget til at dække dig. Jo højere en bæreevne din dyne har, des bedre holder den på varmen. Dun er altid bedst.

Find et sengetæppe, der matcher og komplimenterer resten af dit soveværelse. Det skal kunne holde til vask på høje grader, og det må gerne være stort nok til at gå ned til gulvet.

En seng, der kan mere end at sove

Din seng bliver med garanti brugt til andet end bare søvn. Du ligger sikkert og læser, spiser, hører radio eller ser tv i den. En elevationsseng gør hyggen ende mere komfortabel. Det er vigtigt, at du køber madrasser, der er lavet til elevationssengen, hvilket betyder, at de kan bøje. En god madras skal desuden gerne kunne vendes en gang imellem.

Køb dig en ny seng her

Tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *