Dug fra HAY fremhæver folder

Posted by Morten Dahr Hansen on august 10, 2012
Boligindretning, Køkken
Passer til det hele (Foto Sengespecialisten.dk)

Passer til det hele (Foto Sengespecialisten.dk)

I dag er dagen. Det er første gang, at du skal holde stort middagsselskab. Gæsterne er inviteret. Bungalowen er gjort fuldstændig rent! Menuen er planlagt, og du er så småt gået i gang med forberedelserne. Du har fået sat pladerne i bordet, stolene er stillet frem og gardinerne er strøget. Men så kommer du til dugen. Den har selvfølgelig været gemt væk i skuffen i lang tid og er meget krøllet. Du har prøvet med strygejernet, men det bliver ikke helt godt. Det har firmaet HAY en løsning på.

Glem folderne og køb dug fra HAY

HAY eller rettere sagt designeren Margrete Odgaard har designet en dug, hvor folder ikke er noget problem. I stedet har hun faktisk fremhævet de folder som dugen måtte have, derved kan du sagtens opbevare dugen i skuffen uden at tænke på krøller og folder, for på denne dug er det meningen. Dugen hedder Fold Unfold Borddug og folderne er markeret med forskellige farver, så den kan passe til ethvert middagsselskab, så du behøver ikke gemme den væk, men hvis du vil, så er det heller ikke noget problem.
Den har også en anden meget praktisk funktion, og det er, at den kan gå lige i vaskemaskinen. Det er helt klart et af HAYs populære produkter.

Se eksempelvis Fold Unfold Borddug fra HAY på webshoppen for boligindretning http://www.cahetu.com.

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *