Dunlopillo seng – så glæder du dig til at møde Ole Lukøje

Posted by Morten Dahr Hansen on januar 06, 2014
Senge, Soveværelse
Man glæder sig altid til at sove i sin Dunlopillo seng (foto Dunlopillo.dk)

Man glæder sig altid til at sove i sin Dunlopillo seng (foto Dunlopillo.dk)

Helt ærligt, glæder du dig så til at skulle i seng? – hver aften? Sådan bør det nemlig være. Søvnen er vores allerbedste ven i forsøget på at bevare energien og overblikket i en travl hverdag. Det er mens, vi sover, vi lagrer den viden, vi har skrabet til os gennem dagen, i hjernen. Det er mens, vi sover, vi får afklaring på en hel masse ting i drømmene.

Derfor; Du skal glæde dig til din søvn. Og hvis du ikke gør det, skal du gå din seng efter i sømmene. Den er nemlig højst sandsynligt skyld i, hvis du sover dårligt om natten. Hvis du vågner flere gange i løbet af natten, har ondt i ryggen, når du vågner om morgenen, eller ligger og stirrer op i loftet i timevis hver aften, er det klare indikationer på, at det kan være din seng, den er gal med. En dårlig seng, og i særdeleshed madras, ødelægger nemlig søvnen.

Dunlopillo seng – sov godt

Hvis du er parat til at investere lidt ekstra i din nye seng, så kig forbi Dunlopillo. De laver nemlig senge og madrasser i særklasse, der – om nogen – kan give dig en god nats søvn. Og igen – pengene er godt givet ud, hvis du sover bedre efter køb af ny seng. For det kan ikke understreges, hvor vigtig sengen er for søvnen. Få eventuelt en ny og bedre seng på prøve og mærk forskellen på egen krop, inden du beslutter dig endeligt. Den ydelse stiller flere sengeleverandører til rådighed, da de godt ved, at man reelt ikke kan mærke, om sengen er noget for en, efter at have ligget et par minutter i hver udstillingsmodel. Man har brug for at sove i sengen – også mere end én gang – for at kunne vurdere, om det er et rigtigt match.

Find Dunlopillo seng her

Læs mere om senge fra serien Dunlopillo Selection

Tags: , , ,

6 Comments to Dunlopillo seng – så glæder du dig til at møde Ole Lukøje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *