Elevationsseng – kan alt det, din nuværende seng ikke kan

Posted by Morten Dahr Hansen on september 10, 2013
Senge, Soveværelse
Kan din nuværende seng hæves og sænkes? Det kan en elevationsseng (foto sengespecialisten.dk)

Kan din nuværende seng hæves og sænkes? Det kan en elevationsseng (foto sengespecialisten.dk)

Vi tilbringer rigtig mange timer, og ser man på det store billede, rigtig meget liv i vores seng. Det er her vi lader op efter en lang dag og finder energi til en ny. Det er her, vi kommer til kræfter, hvis vi er syge, og her vi lader os indfange af drømmenes net. Og så er det her, vi laver børn – nogle mere planlagte end andre, men ikke desto mindre her. I sengen.

Derfor er det også vigtigt, at din seng er tilpasset dine behov, så du får den bedst mulige søvn hver nat. For søvnen er din garant for at være veludhvilet og oplagt hver eneste dag, til de udfordringer du møder i dit arbejds- og privatliv.

I dag kan man gå på udkig efter mere og andet end en god madras og et smart design, når man skal shoppe ny seng. Man kan bl.a. gå på udkig efter en seng med elevation. Det betyder, at du ved hjælp af en betjening, der er tilkoblet sengen, kan hæve eller sænke din seng hoved-eller fodstykke, så den kan stå i forskellige positioner alt efter din side- eller liggestilling.

Elevationssengen sikrer god sidestilling

Flere og flere har efterhånden TV i soveværelset, og her er elevationssengen perfekt. På den måde kan du nemlig indstille en behagelig sidestilling, mens du ser TV fra din seng. Det er både behageligt, og så er det sundere for din ryg.

Det samme gælder, hvis du vil på computeren fra din seng af. Der er det også usundt at sidde og hænge foroverbøjet, men indstiller du din elevationsseng, har du lige pludselig en god rygstøtte, så du ikke sidder og falder sammen i ryggen.

Derudover forlyder det, at mennesker, der har tendens til snorken, snorker mindre, hvis de bliver hævet lidt, så de ikke ligger helt vandret og kløjes i egen luft og savl.

Find din nye elevationsseng her

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *