En jungle af balkoner

Posted by Morten Dahr Hansen on juni 27, 2012
Altaner, Hus
Det her, eller noget helt andet. Det er op til dig nu (Foto Minaltan.dk)

Det her, eller noget helt andet. Det er op til dig nu (Foto Minaltan.dk)

Mange danskere har allerede fundet glæden ved en balkon, som man kan nyde sommeren i byen på, uden at skulle sidde som sild i en tønde i den nærmeste park.

Og hvis du også er blevet interesseret, så gælder det bare om at slå til nu. I dag er der flere muligheder end nogensinde før for selv at have indflydelse på designet af netop din balkon. Flere og flere virksomheder tilbyder nemlig, at du selv kan designe din nye altan eller balkon via internettet.

Nemmere end nogensinde

Træ- eller stålgulv? Runde eller firkantede stålprofiler? Disse valg og mange flere kan du nu helt selv træffe hjemme foran computeren, når du skal bestille din nye balkon. Firmaet Minaltan.dk tilbyder nemlig, at du til en vis grad selv bestemmer udseendet af din altan eller balkon, og at de så kommer og konstruerer og monterer den ved din bolig. Kort sagt finder du ikke mange steder, hvor du får mere indflydelse på materialevalg og generel udformning af dine nye udendørs kvadratmeter. Det blandet med de erfarne montører ekspertise giver et fantastisk outcome, som du helt sikket bliver glad for.

Eller læs om balkon her.

Tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *