En tallerkenrække kan bruges til meget mere end tallerkener

Posted by Morten Dahr Hansen on oktober 27, 2015
Boligindretning
Tallerkenrække (foto: traevarer.dk)

Tallerkenrække (foto: traevarer.dk)

En tallerkenrække i hjemmet har alle dage været populære, og det er ikke kun fordi de er så pæne og smarte. De er også enormt praktiske i og med, at de kan aftage noget plads i hjemmet, ved at du for eksempel kan have alle dine tallerkener på din fine, nye tallerkenrække i stedet for at have dem i skuffen, som du plejer. Den mest klassiske tallerkenrække er nok den tallerkenrække, der er lavet af træ. De helt gamle lettere brunlige tallerkenrækker er yderst populære og ses flittigt i hjem hos diverse kendte som ukendte personligheder i Danmark. Desuden er en tallerkenrække en ting, som også ses meget i sommerhuse og i ældre folks hjem.

Find en antik tallerkenrække, der kan bruges til mere end bare tallerkener

En tallerkenrække er ikke udelukkende til tallerkener. For eksempel vælger mange at putte andre ting deri. Du kan for eksempel have fade og bøger deri, og desuden kan det være en dekorativ tilføjelse til dit køkken. Der findes både nye og gamle tallerkenrækker, og mens nogen foretrækker nyere, kan du – hvis du har en tendens til at lide ældre og måske endda antikke ting – sagtens finde en billig og flot tallerkenrække hos en genbrugsbutik. Hvis du helst vil have nogle af de ældre og flotte, let slidte tallerkenrækker, så kan du være helt rolig – det er nemlig nærmest dem, der er de billigste.

 

Brug en tallerkenrække som bogreal

I modsætning til i gamle dage, hvor man som regel opbevarede de tallerkener, som ens gæster skulle få øje på, i ens flotte tallerkenrække, har man i dag blot en tallerkenrække for at pynte køkkenet op. Også selvom det ikke kun er i køkkenet, at man kan have en tallerkenrække. De kan nemlig også fungere rigtig godt som bogreoler på børneværelset, hvor børn kan se og pege på forsiderne af de af deres yndlingsbøger, som de gerne vil læse i – eller rettere, have læst op fra.

 

Find en lækker tallerkenrække til hjemmet her

 

Læs også

Hvor finder man en Vissevasse forhandler

Hverdagen kan være hård. En god lænestol gør den bedre

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *