Få styr på: Nyt hus, ny have og nyt nabolag

Posted by Morten Dahr Hansen on januar 30, 2014
Hus
Et nyt hus kan være en stor omvæltning, men det er næsten altid det værd (foto benee-huse.dk)

Et nyt hus kan være en stor omvæltning, men det er næsten altid det værd (foto benee-huse.dk)

Mange danskere oplever i deres liv at flytte fra trygge rammer – måske tæt på familie og venner – til et helt nyt sted i landet måske. I hvert fald til et helt nyt nabolag, et nyt hus og en helt ny have. De mange omvæltninger kan være svære lige at oveskue for nogle mennesker, men her får du lidt råd og ideer til at komme godt i gang med det hele.

Start fra en ende af: Nyt hus, nyt nabolag og ny have

Det første I skal gøre er helt sikket at komme godt på plads i jeres nye hjem. Måske kan I være heldige lige at have lidt tid – måske i en ferie eller sådan, hvor I flytter, så hele familien kan få indrettet sig og komme i orden, inden hverdagen for alvor melder sig igen. Med en god base i ryggen er det nemlig ofte meget nemmere at overskue alle de nye udfordringer, der uden tvivl kommer senere. Indret hjemmet med ting, som I har med fra det gamle hus, så det føles hjemligt og som jeres eget hus.

Bagefter I er kommet på plads i det nye hus, ja så er det altså tid til at udforske det nye nabolag. Hvem bor i husene ved siden af jeres? Måske kan I være heldige at få nye gode venner – måske har de også børn, der kan lege med jeres osv. På samme måde skal I selvfølgelig også have overblik over, hvilken skole børnene skal gå på, og hvor legepladser og fodboldbaner er.

Når I så rigtigt er kommet på plads, ja så kan I gå i gang med haven. Men den løber ingen steder, og derfor er det klart det sidste, I skal prioritere.

Find et nyt hus her: http://www.benee-huse.dk/

Få mere information om nye huse:

Byg hus – så bliver tingene, som du vil have dem fra start

Gode overvejelser at gøre sig, når I vil til at købe nyt hus

Byg hus i dag og tjen penge i morgen

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *