Gode overvejelser at gøre sig, når I vil til at købe nyt hus

Posted by Morten Dahr Hansen on oktober 23, 2013
Hus
Et nyt hus virker altid som en god ide, men har i styr på det hele? (foto ltm.dk)

Et nyt hus virker altid som en god ide, men har i styr på det hele? (foto ltm.dk)

Der er noget helt specielt over at se på nyt hus. Fordi man ved, at det hus, man ser på, potentielt bliver rammen om ens liv de næste mange år frem. Derfor er huskiggeri også en proces, der er svær at fremskynde. Det tager nemlig tid at finde det helt rigtige hus til dig og din familie og de drømme, I gør jer om fremtiden. For lige akkurat drømmene er vigtige at have inde i billedet, når man ser på hus. Ikke kun fordi det er det smarteste i forhold til ikke at skulle flytte hele tiden, fordi man har glemt at tænke sine behov ind i huskøbet. Det er også mere økonomisk at vælge rigtigt fra start, så I ikke skal ud og starte forfra hele tiden.

Nyt hus drømmeri

Så hvad drømmer I om? Det er et bredt spørgsmål, og hvis man er førstegangskøber i midten af 20’erne, er det måske også svært at gennemskue, hvad man egentlig går og drømmer om. Et godt sted at starte er dog ved spørgsmålet om børn. Er det noget, jeg gerne vil have? Og hvor mange tror jeg, at jeg gerne vil have? Det spørgsmål kommer nemlig unægteligt til at betyde noget i forhold til, hvor stort hus, I skal kigge efter. Hvis man ønsker sig en stor børneflok, giver det også meget god mening at finde et hus med mere end ét badeværelse.

Dernæst kan man spørge sig selv, om man ejer noget – samler på noget – der tager plads. Hvis din familie fx har mere end én bil, er det måske en god ide at overveje en stor garage. Drejer du lerkrukker i fritiden og drømmer om eget værksted, så skal dit hus også have det. Eller hvis man blot har et job, hvor man kan arbejde hjemmefra, er et hjemmekontor nødvendigt.

Nyt hus? så se her

Tags: , , ,

1 Comment to Gode overvejelser at gøre sig, når I vil til at købe nyt hus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *