Hay – et dansk varemærke med en lys fremtid

Posted by Morten Dahr Hansen on december 23, 2013
Boligindretning, Design, Indretning
Hay er gode produkter til din bolig (foto cahetu.com)

Hay er gode produkter til din bolig (foto cahetu.com)

Vi mennesker går meget op i hvordan, vores boliger er indrettet. Det er helt naturligt, da det er dér, vi bruger langt størstedelen af vores tid. Derfor er vi naturligvis også mere end villige til at investere både tid og penge i at indrette vores bolig på en ordentlig måde, så det bliver til et hjem med en god og tryg atmosfære. Dette kræver, at man vælger varer, der passer til ens smag og ønsker inden for boligindretning, men det kræver også, at man går lidt op i hvilke varemærker, man vælger. Som borger i Danmark vil man helt sikkert på et eller andet tidspunkt støde ind i nogle af de ting, som Hay producerer. Derfor er det godt at vide lidt om på forhånd.

Hay er et varemærke, der blev etableret i Danmark i 2002. I 2003 kunne man allerede udvide firmaet med en kollektion af møbler. Siden da er det blot gået hurtigere og hurtigere for dette varemærke, og det ser ikke ud til, at det på nogen måde vil begynde at gå den anden vej.

Hay kan i dag byde på et meget bredt udvalg af varer til boligindretning, og så laver de også mange bud på forskellige brugsgenstande til forskellige rum i boligen. Det er imponerende at tænke på, at Hay startede som et lille varemærke med fokus på simple ting som gulvtæpper, sengetøj og puder! Dette er naturligvis ting, som man stadig finder blandt deres faste kollektioner og udvalg.

Køb Hay online

På grund af deres rivende udvalg kan varer fra Hay naturligvis erhverves i mange butikker i Danmark såvel som i udlandet. Dette gælder ikke mindst hos utallige Hay webshops. Det er en god måde at handle varer til boligen for alle, der ikke føler, at de har tid til at gå i butikker for at finde de rigtige varer. I stedet kan man bare søge efter simple ting fra Hay og hurtigt finde frem til dem.

Du kan også læse om Hay online i disse artikler:

Hay – Tænk på miljøet i din boligindretning

Pift boligen op med et Hay sengetæppe

Dug fra HAY fremhæver folder

Tags: , , ,

1 Comment to Hay – et dansk varemærke med en lys fremtid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *