Hvem vil ikke have en rigtig sej børneseng?

Posted by Morten Dahr Hansen on juli 31, 2015
Senge

Find den gode seng til børnene (foto traevarer.dk)Det er vigtigt at sove godt. Det ved alle. Men søvn er vigtigere for nogle end andre. Det er især børn, som har brug for faste gode søvnrytmer, hvor de får alt den søvn, de behøver hver nat.

Derfor er det vigtigt at finde den rigtige børneseng. Og samtidig så gør det heller ikke noget, at det er en rigtig sej børneseng.

Tit er der begrænset plads på et børneværelse. Et af de møbler, der ofte fylder mest er barnets seng. Derfor er der mange fordele ved at finde en seng, som udnytter pladen på værelset bedst muligt.
Derfor kan det ofte være en god idé at finde en børneseng, hvor barnet også kan opholde sig i de vågne timer af døgnet.

Mange former for børnesenge

Der findes flere former for børnesenge, som kan hjælpe med at udnytte pladsen. En børneseng har typisk plads til noget opbevaring nede under sengen. Dermed er der plads til legetøj, bøger og tøj, der hvor der ellers ville have være uudnyttet plads.

Der findes også andre typer børneseng, som kan afhjælpe pladsproblemer. En halvhøj børneseng er en seng, hvor sengebenene typisk er lidt højere, og derfor er der mere plads nedenunder sengen. Dette kan enten være til opbevaring eller plads til at lege på. Der er for eksempel mulighed for at lave en hule nedenunder sengen eller lave en lille butik.

Ellers er der også helhøje børnesenge. Disse er højere, og her er der mulighed for, at der kan stå et lille skrivebord eller nogle andre ting under sengen. Dermed kan man udnytte så meget plads som muligt.

Der er også andre muligheder for børnesenge. For eksempel en køjeseng. Her er der to senge ovenpå hinanden, og dermed kan der sove to børn i en seng. Dette kan man for eksempel udnytte, hvis man har to børn. Dermed kan børnene deles om to værelser. Et til at sove i og et til at lege i.

Find din nye børneseng hos traevarer

 

Se flere produkter i træ:

En god junior seng er lig med god søvn

Skamler er super praktiske og nemme at bruge

Kunne et vitrineskab af træ passe ind i din bolig?

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *