Hvornår er din husholdnings madrasser sidst blevet udskiftet?

Posted by Morten Dahr Hansen on december 12, 2013
Madrasser, Soveværelse
Er dine madrasser ved at være uldne? (foto sengespecialisen.dk)

Er dine madrasser ved at være uldne? (foto sengespecialisen.dk)

Vi ligger på dem hver nat, og vi har gjort det siden vi var ganske små. Det er selvfølgelig madrassen, der er tale om. Den, der skal sørge for, at din nattesøvn bliver så optimal som overhovedet mulig, og at din ryg får den støtte, en ryg skal have for at blive ved med at virke.

Og der er faktisk rigtig mange ting, der skal tages hensyn til, når man finder og køber madras. Derfor er det klart letteste at hive fat i en ekspedient, der ved, hvad han/hun skal se efter for at bedømme, hvorvidt den seng, du tror, du ligger godt i, nu vitterligt også er god for dig.

Blandt andet kan ekspedient vejlede dig til, hvor hård madras, du skal have for at få den rigtige sovestilling, og ligeledes kan personen vejlede dig omkring forskellige madrastyper.

Hvor har I senest udskiftet madrasser?

Tag lige et øjeblik og tænk over, hvornår I senest har udskiftet madrasserne i husstanden? Hvis det er 10 år eller længere tid siden, er det en god ide at overveje at skifte til nye. På sådan en tidsperiode vil en madras nemlig typisk være godt mættet af husstøvemider og kropsvæske. Nogle anbefalinger lyder allerede omkring 7 år. Men du og din familie er i sidste ende den bedste dommer, når det kommer til, hvornår I trænger til en ny madras. Det vigtige er bare, at I husker at tage snakken, da I ellers risikerer at sove flere år på en madras, der allerede har udtjent, hvad den kunne gøre for jeres søvn og ryg.

Og når I så har fået nye madrasser og oplever, at I sovere både længere, tungere og bedre end tidligere, så husk lige at gøre lidt ud af sengens udseende, så I glæder jeg til at dejse om hver aften. En seng, redt med pænt, nyvasket sengetøj er nemlig toppen af poppen.

Se et udvalg af madrasser her dunlopillo.dk/madrasser/

Mere information om hvordan du vælger gode madrasser her

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *