Indfri dine nybyggerdrømme med et flot funkishus

Posted by Morten Dahr Hansen on februar 26, 2014
Ikke kategoriseret
Få luft og frihed i et funkishus (foto ltm.dk)

Få luft og frihed i et funkishus (foto ltm.dk)

Du må gerne drømme stort, særligt når det gælder huse. Hvis du gerne vil bygge dit eget hus. Så kan du lige så godt lade drømmene vandre, så du kan få de bedste idéer til dit kommende hus. Du kan også få hjælp og inspiration på ltm.dk.

Når du drømmer om dit kommende hus, så husk at tænk på alle de små ting også. Du ved måske godt, at du gerne vil have 4 værelser et stort køkken og 2 badeværelser. Men har du tænkt på lyset? De fleste vil gerne have mest muligt lys i deres hjem. De giver et godt indeklima og sparer en del elektricitet.

I et funkishus er du rig mulighed for at få meget lys. Det opføres ofte med store vinduer. Det er dog ikke kun store vinduer, der giver lys. Du skal også placere dem den rigtige vej. Den grund du vælger til dit hus er derfor også en vigtigt ting at tage med i dine boligdrømme.

Fra drømme på tegnebrættet til virkelighed med husnøgle

På ltm.dk har arkitekterne ønsket at kombinere enkel arkitektur med funktionalitet. Funkishusene er særligt tænkt som en pendant til bungalowhusene, som er inspireret af en ældre byggestil. Funkishusene giver mange muligheder for dig, og du kan nemt indrette dem, som du vil.

LTM er et bygge- og arkitektfirma, der har mere end 20 års erfaring. Med mere end 300 tegnede huse har de stor erfaring på området og kan vejlede dig og gøre dine drømme til en realistisk virkelighed. De kan hjælpe dig lige fra drøm til færdigt hus, da de både består af arkitekter og byggefolk.

Desuden kan du få et fremtidssikret og miljøvenligt boligbyggeri. LTM har nemlig gode forslag til energirigtige løsninger, som blandt andet giver din drømmebolig et rigtig godt indeklima.

Læs mere om funkishuse her:

Funkishuse er til dig, som gerne vil være funktionel

Tre grunde til at vælge funkishuse

Tags: , , , ,

1 Comment to Indfri dine nybyggerdrømme med et flot funkishus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *