Junior sengetøj, sutter og en bamse – så sover din baby

Posted by Morten Dahr Hansen on oktober 07, 2013
Senge
Barnet sover trygt i hyggeligt behageligt sengetøj (foto pudeland.dk)

Barnet sover trygt i hyggeligt behageligt sengetøj (foto pudeland.dk)

Har du også problemer med at få din lille baby til at sove om natten. Det er et kendt problem, som de fleste småbørns forældre dagligt døjer med. Man prøver igen og igen at lægge babyen i seng, men lige meget hjælper det. Der er gråd og skrig, og man ender med at vugge babyen i søvn, selvom man er blevet enig med sig selv om, at nu skal babyen altså lære at sove i sin egen seng.

Her får du 3 ting, der måske kan gøre aftenens putning lidt nemmere. Det er i hvert fald et forsøg værd.

Sutter: Hvis din baby er okay med at have en sut i munden, kan I lære den at falde i søvn med sutten i munden og på den måde finde ro ved at have noget at sutte på. Hvis den dog blot bliver spyttet ud igen, så prøv nogle gange, men hvis det sker hver gang, er den nok bare ikke vild med det. Det kan være, det ændrer sig, jo større babyen bliver. Så forsøg det engang imellem. Lige pludselig kan der være gevinst.

En bamse: Hvis din baby har en bamse, som den har haft lige siden den blev født, er det typisk, at den føler en hvis tryghed ved at have bamsen tæt på sig. Sørg derfor for at putte bamsen ned til babyen, når den skal puttes. På den måde skaber det tryghed for barnet, og det kan gøre putningen nemmere. Så kan babyen også ligge og holde lidt om bamsen.

Junior sengetøj: Find noget sødt junior sengetøj i en fin farve med nogle dyr eller andet sjovt på. Det kan være hyggeligt for babyen at ligge og kigge på de fine dyr, og måske kan det aflede opmærksomheden lidt fra at kæmpe mod søvnen.

Find junior sengetøj her

Tags: , , ,

1 Comment to Junior sengetøj, sutter og en bamse – så sover din baby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *