Normann Copenhagen giver hjemmet fine designlinjer

Posted by Morten Dahr Hansen on marts 17, 2014
Boligindretning
Normann Copenhagen har øje for de helt fine detaljer (foto cahetu.com)

Normann Copenhagen har øje for de helt fine detaljer (foto cahetu.com)

Normann Copenhagen er efterhånden et designmærke, som de fleste kender til. Hvis ikke du gør, så kan du roligt læse med her. Hvis du gør, så hold dig heller ikke tilbage.

Læs videre og lær noget mere om et af Danmarks absolut mest stilfulde, succesfulde og elskværdige brands indenfor moderne indretning.

Normann Copenhagen har sans for detaljen. Det kan du se på måden, som Normann Copenhagen blander farver, materialer og størrelser. Tag bare den klassiske skål, der er lavet i et rustikt sort materiale på ydersiden og på indersiden er belagt med den fineste lak.

Normann Copenhagen forstår at skabe ynde i rustikke omgivelser. Normann Copenhagen forstår at blande familieminder med flotte indretningsgenstande. Og hvad er altid kendetegnet ved Normann Copenhagens design? Det er skabt i det øjemed, at det skal være brugbart. Det vil sige, at det er skabt ud fra, at selvom det er pænt, så skal det også være funktionelt.

Rene linjer, der kan bruges

Hvis man bor i et hjem, hvor der er både børn og voksne og hund og legetøj og fodboldstøvler og daglige indkøb, så løber det hurtigt op, hvis man begynder at tælle, hvor mange ting, man egentlig har. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke ting man køber.

Med Normann Copenhagen behøver man ikke købe meget. Her er lidt nok, for det ser nemlig ud af meget.

Normann Copenhagen gennemtænker hver en linje i sine designs. Det efterlader deres showrooms og butikker og internethandler med hylder, der er pyntet med genstande, der ikke behøver mere i sig, end hvad de allerede giver. Hvis man alligevel gerne vil bruge en skål til noget praktisk, så kan man også det.

Alle Normann Copenhagens ting er lavet til at blive brugt. De holder. Normann Copenhagen skaber smukke linjer i dit hjem.

Find Normann Copenhagen hos Cahetu

Læs meget mere om Normann Copenhagen her:

Normann Copenhagen tænker ud af boksen

 

Tags: , , , ,

1 Comment to Normann Copenhagen giver hjemmet fine designlinjer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *