Normann Copenhagen tænker ud af boksen

Posted by Morten Dahr Hansen on oktober 04, 2013
Boligindretning
Indret boligen med Normann Copenhagen (foto cahetu.com)

Indret boligen med Normann Copenhagen (foto cahetu.com)

Det nye, danske mærke Normann Copenhagen sætter en dyd i at tænke anderledes. Uanset om det er til køkkenet, stuen, badet eller kaffen. Her skal man ikke blive overrasket, hvis opvaskebørsten er af gummi eller vasen i silikone.

Omvendt holder Normann Copenhagen også fast i solide, danske designideer. For eksempel har de givet institutionskaffekanden et moderne strejf, men uden at den ligner noget fra et fusionskøkken.

Det, der samtidig giver Normann Copenhagen sin helt særlige toninger er deres valg af farver. De er gennemtrængende og dybe, og alligevel er ikke de ikke for meget. Deres mørkeblå nuancer blandet med sort giver et solidt udtryk, der samtidig er med til at sætte lidt kan på hjemmet.

Normann Copenhagens design er ikke til at tage fejl af. Derfor er det nemt at fylde hjemmet ud med det uden at frygte, det kommer til at ligne noget, der roder. For Normann har styr på såvel stuen såvel som soveværelset – om det er sengetøj, nibs til vindueskarmen eller puder, du mangler.

Skab et hjem med hygge og kvalitet

Alle Normann Copenhagens produkter er lavet i højeste kvalitet. Uanset om vi taler om deres robuste lysestager eller deres fine filtpuder. Kvaliteten holder længe, og derfor vil det også være en god investering.

Normann Copenhagen arbejder generelt med at få så meget ud af hjemmet som mulig. Man ser dem både lave knager med spejle på, rulleborde, der hurtigt kan stilles, hvor der er plads. De laver også fejebakker, hvor kosten kan gemmes inde i fejebladet. Der er funktionalitet og design på én gang.

Normann Copenhagen er et stilbevidst dansk designmærke, der både tænker på hjemmets helhed, måske trænge plads og det dejlige i, at kunne rykke rundt, når man har lyst.

Se Normann Copenhagens produkter her

Tags: , , , ,

1 Comment to Normann Copenhagen tænker ud af boksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *