Patriciervilla nybyg – Ældre stil med nye fordele

Posted by Morten Dahr Hansen on maj 24, 2013
Ikke kategoriseret
Er en spritny villa noget for dig? (foto ltm.dk)

Er en spritny villa noget for dig? (foto ltm.dk)

Patriciervillaen er et gammelt klassisk robust hus, der ses på mange danske veje rundt om i landet. Da husene kom frem, var det kun rige storby mennesker og selvstændige håndværker-mestre, der havde råd til at bygge disse større huse, men med tiden er boligen blevet et normalt hjem for den brede danske middelklasse. Når de fleste af os skal tænke på et hus eller bliver bedt om at tegne et hus, så er det oftest den firkantede patriciervilla med skråt tag og tegl, som vi tegner og tænker på.

Har du i store dele af dit liv drømt om villa, Volvo og vovse, så kan tidspunktet for nybyg være passende netop i denne tid og på denne årstid. Det kan være svært at finde drømmeboligen til den rette pris, og mange nyistandsatte villaer er dyre. Køber du et håndværkertilbud, vil du have mange timers, måneders måske års arbejde foran dig, og det vil oftest løbe op i mange penge. Derfor kan det være ganske fordelagtigt at kaste sig ud i sit eget byggeprojekt, hvis du ønsker dig en klassisk patriciervilla i ældre byggestil, der lever op til nye krav og muligheder.

Patriciervilla nybyg – byg miljøvenligt og holdbart

Patriciervillaen er i udgangspunktet en holdbar bygning i mursten, og derfor vil byggeriet for nye heller ikke kræve meget vedligeholdelse, hvilket er en god og økonomisk fornuftig ting. Villaen vil holde værdien og stige i værdi de næste år, når alt er nyt og lækkert og derfor ikke kræver vedligeholdelse. Du bør desuden tænke i klimavenlige løsninger. Sørg for at isoleringen er i top. Overvej at indhente tilbud på solceller eller jordvarme hos en elektriker.

Læs mere om patriciervilla nybyg her: http://www.ltm.dk/ltm-huse-klassisk/ltm-huse-patricier/

Tags: , , , ,

1 Comment to Patriciervilla nybyg – Ældre stil med nye fordele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *