Pift boligen op med et Hay sengetæppe

Posted by Morten Dahr Hansen on juni 12, 2012
Boligindretning
Hays tæpper fås i mange farver (Foto Cahetu.dk)

Hays tæpper fås i mange farver (Foto Cahetu.dk)

Det behøver ikke at være de vilde ting, du skal lave om, hvis du går og er blevet træt af indretningen af din bolig. Du behøver ikke drøne ud og købe de første og bedste designermøbler. Faktisk kan du komme langt med at tænke lidt mere i de mindre ting. En pude her, en vase der, og er det soveværelset, den er gal med, kan du prøve bare at skifte dit sengetæppe ud.

Går aldrig af mode

Sengetæpper virker måske for nogle som noget uddateret. Man spørger sig selv, om der er nogen, som tager sig tid til at rede sengen om morgenen og lægge et sengetæppe på. Men det er der faktisk, og desuden er det en god idé at gøre. At komme hjem til et rodet soveværelset påvirker stensikkert dit humør. Derfor skal du gøre dig umage for, at sørge for at holde det nede, så du kan vende hjem til et rent og rydeligt hjem – det kan sengetæppet hjælpe dig med. Om ikke andet så fordi, at når du først har brugt penge på det, vil du også gerne have det i brug.

Farver skal der til

Et sengetæppe er også en mulighed for virkelig at brænde igennem med din egen personlige smag. Har du en yndlingsfarve? Et mønster, du synes er pænere end andre? Så er det nu, du kan få det igennem. Sengetæppet gør nemlig en del i det samlede billede.

Læs mere om et Hay sengetæppe her

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *