Playtype plakat – giv liv til dine hvide vægge

Posted by Morten Dahr Hansen on november 11, 2013
Design, Indretning
De populære plakater fra Playtype ville sikkert også pynte dit hjem (foto cahetu.com)

De populære plakater fra Playtype ville sikkert også pynte dit hjem (foto cahetu.com)

De fleste af os maler vores vægge i huset eller lejligheden helt hvide – måske en smule råhvide for at undgå den helt hvide farve. I hvert fald maler vi dem ofte ensfarvede og lyse. På den måde passer væggene til alt, og det gør samtidig rummet lyst og større at bevæge sig i. Men hvis ikke man dekorerer sine vægge med et eller andet, ser rummet nemt koldt og tomt ud, selvom det er fyldt med møbler.

Der er mange muligheder, når det kommer til, hvad man har lyst til at hænge på sine vægge. Skal det være familie billeder fra den seneste rejse, der skal rammes ind og hænges op som en collage, eller skal det være et flot og dekorativt ur. Det kan også være et fint spejl med en dekorativ ramme, eller måske skal man vælge at lade en enkelt væg i sit hjem dekorere med en sjov type tapet med en kraftig farve eller et sjovt mønster på. På den måde er det dekorativt nok i sig selv, og man behøver ikke hænge noget på den væg.

Sådan dekorerer du dine vægge med Playtype plakater

Man kan også vælge at hænge et par plakater på væggene. Eventuelt kan man indramme med dem en helt enkelt ramme i sort eller hvid, hvis man gerne vil have, at plakaterne holder lidt længere og ikke går i stykker i hjørnerne, som de ofte gør, hvis man hænger dem op på normal vis. For eksempel kan man anskaffe sig et par flotte Playtype plakater.

Det specielle ved Playtype plakater er, at de bruger bogstaver og tal på mange forskellige måder som et grafisk udtryk på plakaterne. Samtidig fås de i flere forskellige farver og mønstre, så du kan vælge lige præcis den, der passer til din indretning i boligen.

Se et udvalg af Playtype plakater her

Læs mere om playtype på deres hjemmeside

Tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *