Praktisk kvalitetsservice til udflugter

Posted by Morten Dahr Hansen on februar 07, 2014
Køkken
Engangsservice er en god idé - husk blot at rydde op efter jer (foto kontorting.dk)

Engangsservice er en god idé – husk blot at rydde op efter jer (foto kontorting.dk)

En kurv eller taske fuld af glas, bestik og tallerkner er ikke særlig smart. Ligegyldig hvor kort en tur du skal ud på, så vil tasken eller kurven skramle løs, og du risikerer, at servicen går i stykker. I stedet for at bruge rigtigt service, kan du bruge engangsservice, som du kan få hos Kontorting.

Engangsservice er tallerkner, kopper, glas og bestik og kraftigt plastic, som ikke vejer noget og nemt kan tages med i tasken, uden at gå i stykker. Engangsservice er som regel hvidt, og når ud har brugt det, kan du nemt smide det ud i en skraldespand. Det egner sig ikke til at blive brugt flere gange.

Så når du skal have kage med på arbejde eller skal en tur på stranden, kan du nemt fylde tasken med engangsservice. På Kontortings hjemmeside, www.kontorting.dk, kan du i deres webshop finde forskelligt engangsservice.

Fine glas og kopper der holder på varmen

Når nytåret skydes ind, eller når du bare skal have rigtig mange gæster, så er det ikke altid til at skrabe nok champagne- eller vinglas ind. Det kan være lidt ærgerligt at skulle ud og købe 60 vinglas til et enkelt arrangement, eller blive nødt til at drikke champagne af almindelige vandglas. Ved disse lejligheder kan du købe engangsservice. Du hos Kontorting finder du flotte vin- og champagne glas, så du kan være dine gæster bekendt.

En tur i skoven kalder ofte på et kop varm kaffe, te eller kakao, og det kan være rigtig fantastisk at få noget varmt ude i skoven. Du kan nemt tage en termokande med, men hvis der er flere end blot dig selv, så kan engangsservice være en god løsning. Hos Kontorting kan du få kopper med en lille hank og i ekstra kraftigt plastic, så du ikke brænder fingrene.

Find det smarte engangsservice hos kontorting.dk

Tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *