Senge fra serien Dunlopillo Selection – Det helt særlige valg

Posted by Morten Dahr Hansen on oktober 15, 2013
Senge
Dunlopillo selection er firmaets topsenge (foto dunlopilo.dk)

Dunlopillo selection er firmaets topsenge (foto dunlopilo.dk)

Selection står for udvælgelse. Og det er netop, hvad Dunlopillo har gjort i forsøget på at skabe den komplette seng, som kan passe perfekt til dine behov. Sangen man synger, er dog altid ens, når man forsøger at sælge ting. Særligt det med, at noget skal passe perfekt til ens behov, går igen.

Behovet for søvn er ikke til at diskutere. Derfor har alle mennesker brug for en seng. Og sælgerne ville spørge sig selv, hvorfor man ikke forkæler sig selv og investerer i sin nattesøvn med en god seng fra Dunlopillo Selection-serien?

Her er ikke blot udvalgt de bedste materialer til at producere kvalitetsmadrasser med syv komfortzoner, som giver dig den absolut bedste støtte til din naturlige kropsholdning. Det er også muligt for dig at tage valg og lave din ”selection” af den bedste seng, der passer perfekt til dig. Ja, se, nu hoppede man med på bølgen og sang verselinjen ”det skal passe til dine behov”.

Sælgeren fra Dunlopillo Selection

Grunden, til at mange folk prædiker højt omkring behov, er nok fordi der er noget om det. Hvorfor nøjes med en middelmådig løsning, når man kan få det lige som man vil have det. ”Ser du,” siger man til sælgeren. ”Jeg har ikke alverdens penge, så jeg kan ikke bare købe alt, jeg gerne vil have.” Sælgeren kigger på dig, og efter en forstående blik kigger han på dig og siger. ”Jeg forstår. Men er en seng netop ikke noget, du burde bruge penge på?”

Og måske skulle man for en gangs skyld lytte til sælgeren. Denne sælger, som nemlig prædiker, om behov og vil investere i kvalitetssøvn? Han kunne have en pointe. Du kan give det et forsøg.

Dunlopillo har ry for at være en af de førende producenter af kvalitetssenge, så tag det med i dine overvejelser næste gang du skal træffe det svære valg, der følger med at vælge en ny seng. Måske er det ikke så svært alligevel.

Kig på Dunlopillo Selection serien og tag dit valg

Tags: , , ,

3 Comments to Senge fra serien Dunlopillo Selection – Det helt særlige valg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *