Sengetøj skal være blødt og varmt og åndbart

Posted by Morten Dahr Hansen on marts 05, 2014
Senge
Kun det bedste sengetøj er godt nok (foto pudeland.dk)

Kun det bedste sengetøj er godt nok (foto pudeland.dk)

Man vil umiddelbart tro, at en seng er en seng, og at den overordnet altid er rar at lægge sig i. Og det er heller ikke helt usandt. Hvis man er træt, er det som regel rart at kunne lægge sig. Der findes alligevel elementer, der kan hjælpe dig til at få en endnu mere luksuriøs søvn, end du får på nuværende tidspunkt. Kodeordet er sengetøj.

Sengetøj findes i mange forskellige former for materialer. Noget er i silke, andet er i satin. Andet igen er egyptisk bomuld, hvor der også findes sengetøj i almindeligt bomuld.

Der er ikke som sådan en rettesnor for, hvad der er den bedste form for sengetøj. Det er en smagssag. Men det er vigtigt at finde ud af, hvad for noget sengetøj, man bedst kan lide at sove i. Du vil opleve, det forøger din søvnkvalitet, da det bliver endnu mere behageligt for din hud at blive nusset af det bløde sengetøj.

Tips til sengetøj

Når du skal have en god nats søvn, som man siger, så er det vigtigt, der ikke er udefrakommende faktorer, der irriterer dig og dermed din søvn. Det vil blandt andet sige, at det er vigtigt, at dit sengetøj ikke kradser, irriterer din hud eller lignende. Det skal være blødt, og du må ikke få irriteret hud af det. Dette kan du undgå ved at vaske dit sengetøj mindst hver tredje uge. På den måde holder du bakterier og skidt væk og får i stedet et sæt sengetøj, der er blødt og rent i stoffet.

Der findes også mange nye sæt sengetøj, der har i højsædet at give dig den mest behagelige søvn. Derudover er der også utallige designs, du kan pryde dit soveværelse med. Så er der ingen grund til at holde døren lukket, når du har gæster.

Se et udvalg af sengetøj her: http://www.cahetu.com/maerket/hay/sengetoj.html

 

Læs flere af vores indlæg om sengetøj og bliv inspireret:

Junior sengetøj, sutter og en bamse – så sover din baby

Sengetøj giver soveværelset personlighed

Køb noget lækkert sengetøj til dynen

Tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *