Sengetøj giver soveværelset personlighed

Posted by Morten Dahr Hansen on juli 01, 2013
Indretning, Senge, Soveværelse
Sengetøj kan udtrykke helt forskellige ting (foto Cahetu.com)

Sengetøj kan udtrykke helt forskellige ting (foto Cahetu.com)

Lækkert sengetøj giver ekstra komfort og føles rart, når du lægger dig under dynen hjemme i soveværelset. Det er vigtigt med sengetøj af høj kvalitet, fordi det for det første vil føles lækkert, men også fordi at dit sengetøj skal holde til hyppige ture i vaskemaskinen. Sengetøjet skal vaskes ofte, så du undgår støvmider og fugt, der kan føre til mug og skimmel. Det er nemlig ikke sundt for indeklimaet og i sidste ende dig.

Køb sengetøj der falder i din personlige smag, så soveværelset kommer til at bære præg af dig. Du bør selvfølgelig sørge for at soveværelse og sengetøj matcher. Flere af os bruger soveværelset til andet end bare søvn, og døren får oftest lov at stå på klem. Det gør det ekstra vigtigt med pænt sengetøj.

Sengetøj af ren bomuld vil oftest føles rarere mod din hud, end sengetøj af blandingsprodukter. Det kan være ganske praktisk med lynlås, men sørg for at den er ordentligt skjult i syningen, så den ikke river og ridser.

Sengetøj fra danske designere

Mange danske designhuse laver lækkert sengetøj, og der vil med garanti være noget, der falder i din smag. Hay laver mønstret sengetøj i forskellige moderne farver og nuancer. Sengetøjet er mønstret, og der indgår oftest en neon-nuance. Du kan dog også få deres enkle ternede lyse sengetøj, der passer perfekt til det lyse enkle nordiske soveværelse.

By Nord laver nordisk design i bogstavelig forstand. Lad ulven, der netop er vendt hjem til Danmark, pryde dit sengetøj. Ferm Living er kendt for sine tryk og mønstre, der er i særklasse. Kig altid efter økologisk bomuld, så du kan sove med god samvittighed.

Find dansk designet sengetøj her: http://www.cahetu.com/maerket/hay/sengetoj.html

Tags: , , ,

1 Comment to Sengetøj giver soveværelset personlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *