Sofaborde skaber rammen om hyggelige sammenkomster

Posted by Morten Dahr Hansen on december 05, 2013
Møbler
Sofaborde findes i mange varianter (foto ide.dk)

Sofaborde findes i mange varianter (foto ide.dk)

Der findes et væld af forskellige sofaborde, så der er noget til enhver smag. Det første, du kan tænke på, når du skal indrette din sofagruppe, er hvilket materiale, bordet skal være. Det skal passe til de øvrige møbler, så det kommer selvfølgelig an på, hvilken stil der er i hjemmet. Er sofamøbler mørke og dominerende eller er de lyse, klassiske, feminine eller helt minimalistiske? Ud fra det skal du vurdere om bordet skal være i træ, metal, plastic eller andet, for hvert materiale vil uden tvivl have sit helt eget udtryk.

Form og farve er også rigtig vigtigt, og her er der igen et hav af muligheder. Der er firkantede borde, både rektangulære og kvadratiske, og så er der runde borde, trekantede borde eller borde i så fantasifulde former, at det kan være svært at beskrive. Nogle borde er helt neutrale, eventuelt holdt i deres naturlige træform, mens andre har fået noget farve på bordpladen. Så kan du vælge lige den farve, der matcher dig og dit hjem allermest. Langt de fleste overflader er behandlet, så de er modstandsdygtige over for, hvis man spilder på bordet eller kommer til at ridse det.

Gør sofabordet til familiens samlingspunkt

Sofagruppen med tilhørende sofabord bliver hurtigt et fantastisk hyggeligt samlingspunkt for hele familien. Her kan familien samles omkring en film, en dampende varm kande te og måske lidt hjemmebagt kage. Dæk op på bordet og sæt en god film i maskinen, og så er det bare at læne sig tilbage og slappe af. Det er en luksus, der ikke altid er tid til i hverdagen, men det kunne jo være en weekendtradition eller søndagsfilmen, der spiller. Og så er det altså også godt nogle gange at tage sig lidt tid til, at den luksus bliver en del af hverdagen.

Se et stort udvalg af sofaborde

Læs mere om flotte spiseborde her

Tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *