Tre grunde til at vælge funkishuse

Posted by Morten Dahr Hansen on oktober 30, 2012
Hus
Funkis er fremtiden (Foto Benee-huse.dk)

Funkis er fremtiden (Foto Benee-huse.dk)

Når du skal til at bygge et nyt hus, er der mange muligheder indenfor stil. Et af de første møder med dit byggefirma, hvor du har præsenteret, hvad du og din familie godt kunne tænke jer, har de sikkert luftet nogle forskellige ideer for dig. Det er vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge, så I står med det rigtige hus i den anden ende. Er du i tvivl, er her nogle grunde til at gå efter funkishuse, som du og familien helt sikkert vil blive glade for:

Går ikke af mode

Det er ikke helt nemt at vide, hvad der er moderne, når huset står færdigt. Et husbyggeri tager som regel lidt tid, og derfor er det en god idé at vælge en byggestil, som ikke bliver gammel og glemt. Det kan du være sikker på, at funkisstilen ikke gør.

Går efter lyset

Hvis du er typen, der holder meget af naturligt lys og solskin, er funkisstilen garanteret noget for dig. Her er det naturlige lys i fokus, og man forsøger derfor at placere vinduer, så man fanger mest muligt af solen.

Det klassiske er sagen

I et funkishus er der kælet for den klassiske stil. Det er de rene linjer og enkle farver, som regel hvid, grå eller sort. Det behøver ikke at være fuldstændig symmetrisk, men du kan være sikker på, at det klassiske er dominerende.

Er du interesseret? Læs mere om funkishuse her

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *