TV beslag gør det let at se TV fra vinklen, der passer dig

Posted by Morten Dahr Hansen on september 26, 2013
Indretning
Få dit tv af vejen og gør det lettere at se (foto vivotel.dk)

Få dit tv af vejen og gør det lettere at se (foto vivotel.dk)

Du ligger på siden og kigger på dit fjernsyn. Du kan faktisk intet se, selvom skærmen suser af sted foran dig. For det er umuligt at læse underteksterne liggende på siden, hvis man samtidig også vil følge med i, hvad der skær på billederne på skærmen. Det er noget bøvl. For hvis du sætter dig op med puder i nakken, sker der hurtigt det, at du bliver stiv og anspændt i hele ryggen. I en ny position får dine ben ikke nok blod til sig, og de falder i søvn. Sikke noget rigtig bøvl.

Med et TV beslag kan dette blive et anderledes scenarie. Her hænger TV’et på væggen, hvor du ønsker det og med et lille vippebræt, kan du tilte skærmen, så det passer til positionen, du ligger i. Så skal du ikke tænke på at nakken skal være i en bestemt position, for at du kan se noget.

Vælg en drejearm til dit TV beslag

Hvis du gerne vil se TV fra skrivebordet, sofaen eller andet, men samtidig også fra køkkenet og spisebordet, er en drejearm en god ide at investere i.

Med en drejearm kan du dreje TV’et i den retning, der passer dig. På den måde kan du sørge for altid at være opdateret omkring nyheder, hvis det er det, der interesserer dig eller også kan du nå dagens afsnit venner.

Når alt kommer til alt, er det dig der bestemmer, hvor avanceret dit beslag skal være. Det vigtigste er dog, at du er opmærksom på hvor tungt og bredt dit TV er. Hvis det er tungt, skal dit beslag kunne bære en stor vægt for at være stabil samtidig. Hvis det er smalt, skal beslaget naturligvis også være det, så det ikke kommer til at se klodset ud bag det fine TV.

Klik her og se udvalget af TV beslag

Tags: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *